Disclaimer

Deze site is eigendom van, en wordt beheerd door, FAKRO (respectievelijk "wij", "ons", "onze" of "auteurs"). Hoewel wij streven naar actualiteit en betrouwbaarheid van de informatie, kan FAKRO geen garanties geven over de actualiteit, juistheid, nauwkeurigheid of volledigheid van de verstrekte informatie. Aansprakelijkheidsclaims tegen de auteur met betrekking tot het materiaal of enig hieruit volgende schade zijn uitgesloten.

Privacy

Alle gegevens die u invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij zijn verstrekt. Bij het plaatsen van een offerte aanvraag, verstrekt FAKRO enkel uw contactgegevens aan de gecertificeerde vakman waar de aanvraag bij geplaatst is. Dit houdt in dat FAKRO uw persoonlijke gegevens niet zonder uw toestemming aan derden ter beschikking stelt.

Informatie van bezoekers

FAKRO maakt gebruik van cookies om informatie over het browsergedrag van bezoekers te registreren. Persoonlijke data, ontvangen via de website, wordt door FAKRO vertrouwelijk behandeld en zal niet aan derden verstrekt worden. Lees meer over dit onderwerp in het cookie beleid.

Inhoud

Bepaalde hyperlinks in deze website verwijzen naar websites van derden waarop FAKRO geen invloed heeft. FAKRO is niet verantwoordelijk voor de praktijken of de inhoud van andere websites. Alle namen, afbeeldingen en overige merken die voorkomen op de site zijn handelsmerken van FAKRO of worden met toestemming gebruikt door FAKRO. Content op de profielpagina’s van FAKRO specialisten, wordt door derden onderhouden. FAKRO geeft geen garanties over de juistheid van deze informatie en houdt zich niet aansprakelijk voor content geplaatst door derden.

Copyright

Niets van deze website mag zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen.