fakro

FAKRO specialist nodig?


In slechts 3 stappen een specialist voor u!

  • Getrainde vakmannen
  • De beste kennis van FAKRO producten
  • Simpel, snel en gratis offerte vooraf
  • Altijd een eerlijke beoordeling

Dakraam plaatsen Leeuwarden

Wilt u van een donkere zolder een helder verlichte kamer maken? Of bent u op zoek naar ventilatie van uw kamer? Laat dan een FAKRO dakraam plaatsen. De montage van een nieuw dakraam is een slimme betaalbare oplossing en kan meestal in één dag geplaatst worden. Hiervoor hoeft u niet het dak op; het dakraam kan van binnenuit worden geïnstalleerd en afgewerkt van binnen uit. Na de montage kunt u heerlijk genieten van het daglicht!


FAKRO Dakramen

FAKRO dakramen kenmerken zich door een hoog bedieningsgemak, natuurlijke ventilatie, een grote hoeveelheid natuurlijk licht en een hoge veiligheid. De sterke eigenschappen van de producten maken FAKRO tot een wereldwijde marktleider op het gebied van dakramen. Of u nu een luxueus balkon wilt creëren of een gewoon dakraam nodig heeft ter verlichting en of ventilatie van uw kamer. FAKRO heeft voor elke wens een geschikt dakraam.


Wat kost een het plaatsen van een dakraam in Leeuwarden?

De kosten voor het plaatsen van een dakraam zijn afhankelijk van de situatie en van uw wensen. Een dakraam plaatsen in Leeuwarden binnen één dag kan al vanaf € 599,-


Dakraam montage specialist

FAKRO heeft in de buurt van Leeuwarden een aantal klusbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van dakramen. Deze dakraam specialisten zijn vakmannen die het trainingsprogramma gevolgd hebben. Ze kunnen u adviseren in de keuze voor het juiste dakraam en optionele accessoires zoals zonwering. Denk hierbij aan jaloezieën, rolgordijnen, insectenhorren of één van de andere zonwering mogelijkheden.

U kunt zelf een dakraam kopen en deze laten monteren maar het beste kunt u het dakraam via de FAKRO specialist aanschaffen omdat zij daarin een deel van de installatiekosten meerekenen. Hierdoor bent u in verhouding goedkoper uit.


Dakraam offerte aanvragen

Met de montagedienst van FAKRO kunt u eenvoudig 3 dakraam specialisten in de buurt van Leeuwarden selecteren. Vervolgens geeft u een omschrijving van uw situatie en wensen waarna de dakraam specialisten bij u terug komen met een vrijblijvende offerte.

Wilt u een dakraam plaatsen in Leeuwarden? Vraag dan een offerte aan bij onze specialisten:

Offerte aanvragendakramen plaatsen Leeuwarden

dakraam plaatsen Leeuwarden


fsc Het dakraam is voorzien van het FSC keurmerk. Dit garandeert dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.


top safe topSafe® inbraakwerende technologie


Tuv TÜV SÜD certificaat


Komo KOMO attest 20371/2015

De 5 dichtstbijzijnde specialisten

logo Bouwbedrijf NIBOUW, Leeuwarden (0km)
"Waar bouwen nog een kunst is"
9
(1 beoordelingen)
logo
De Vakman Sjoerd Koster, Leeuwarden (5km)
"met liefde voor het vak."
Timmer en onderhoudsbedrijf Haijma, Stiens (7km)
 
logo De Vakman Fokko Nijenhuis, Haskerdijken (20km)
"Voor meer daglicht in elke ruimte."
Klusmeester Ries van Elteren, Harlingen (22km)
 

Overzicht van de FAKRO specialisten in de buurt van Leeuwarden


Over Leeuwarden

Dakraam plaatsen Leeuwarden. Leeuwarden is een gemeente in de Nederlandse provincie Friesland. De gemeente Leeuwarden telt 96.065 inwoners en heeft een oppervlakte van 84,10 km², waarvan 4,94 km² water.